Guidede ture


Uanset om det er til vands eller til lands, er en guided tur en unik både at komme helt tæt på historien og kulturhistorien. 


Læs mere nedenfor om:

  • Guidede bådture og historiske sejladser
  • Guidede byvandringer


Bådture og historiske sejladser

Med vind i håret og saltvand i luften suser vi sammen ud over bølgerne i nogle af Danmarks største RIB-både og direkte ud i nogle af de mest spændende begivenheder i vores historie. Vælg en periode herunder, som I synes lyder spændende, og tag med ud i vores historie. Sejlturene er for voksne og børn i alle aldre over 2 år.

 

Turene arrangeres i samarbejde med event-firmaerne: Mai-Event.com og Eventyrligt.com

Tolkiens Østjylland

Tolkien var stærkt inspireret af Østjylland, da han skrev Ringenes Herre. På denne eventyrlige tur får du indblik i den nyeste viden om Tolkiens brug af østjyske stednavne og myter.


Sagntid

Æraen, der får vikingetiden til at blegne. Odin vil danse på Samsø, og forheksede sværd vil sende lynild mod himlen til soundtracket fra Ringenes Herre, så denne tur er uden tvivl blandt favoritterne.


Vikingetid

Æraen, der for evigt har sat Danmark på verdenskortet. Drageskibene vil tørne sammen, og skjolde vil knuses på denne tur. Derfor er vikingetid den mest valgte af perioderne.


Riddertid

Æraen, som er så meget mere end pest og mudder. Drag med ud over Aarhus Bugtens bølger, og hør om Blod-borgen ved Kaløvig og piratkongen på Hjelm

2. verdenskrig

Æraen, der fik Aarhus Bugten til at eksplodere. Vi suser i (næsten) samme fart som Royal Air Forces bombere ud over Aarhus Bugtens bølger, mod tyske ubådsbaser, blodige søslag ved Helgenæs samt Koraldybets skjulte hemmeligheder


Historiske byvandringer i Aarhus

Aros opstod som en berømt vikingefæstning og flådebase, og nogle af vikingetidens mest markante begivenheder har taget sit udspil her, langs Aarhus-åens rislende vande. Tag med på en unik tur gennem byens indre bydel og hør om vikingefæstningens fødsel, dens enestående design og funktion samt de mange berømte slag, der har fundet sted foran fæstningens mure. Turen inkluderer brændende drageskibe, blodige skjoldmure og en lækker to-go kaffe fra Eventyrligt.com's skønne kaffecykel.


Turen kan bestilles på både dansk og engelsk.

Casper Clemmensen er del af virksomheden Ellevirke, som arbejder med at styrke rødderne i virksomheder, organisationer og hos mennesker. Ellevirke tager afsæt i kulturhistorien og de gode fortællinger.


Ellevirke tilbyder strategisk rådgivning, udvikling, branding og foredrag.I samarbejde med eventfirmaet Eventyrligt


www.eventyrligt.com

I samarbejde med eventfirmaet Mai-Event


www.mai-event.com